Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Question and Answer. Graded oral comprehension exercises
Question and Answer. Graded oral comprehension exercises, a book by L. G. Alexander, new revised edition by Peter Ferguson. From the book's contents: First Flight, A day's shooting, Dinner for two, In the park, A message from nowhere, Future prospects, Blackmail. A modern picture.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Question and Answer. Graded oral comprehension exercises

  • 13.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor L. G. Alexander
An publicare 1977
Editura Longman
Limba engleza
Numar pagini 146
Stare foarte buna