Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Rascoala (Liviu Rebreanu, 1977)
Tema cartii o constituie un eveniment real (rascoala din 1907), la baza caruia a stat ancestrala relatie taran-pamant (titlul este, de altfel, caracterizat prin aceeasi sobrietate ca si in cazul romanului Ion). Aparut in 1932, romanul Rascoala (Liviu Rebreanu, 1977) este creatia epica de cea mai mare amploare din literatura noastra: in actiune sunt antrenate zeci de personaje ale caror destine sunt zugravite, cu o mana sigura, de un narator omniscient si obiectiv - realitatea este oglindita in mod veridic, personajele si vorbirea lor sunt autentice, romanul Rascoala fiind unul realist. Cartea face parte din colectia Patrimoniu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Rascoala (Liviu Rebreanu, 1977)

  • 11.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Liviu Rebreanu
An publicare 1977
Colectie Patrimoniu
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 514
Stare buna