Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Rascoala Vol.I (Socec)
Rascoala este un roman scris de Liviu Rebreanu, Volumul I - Se misca tara!, Volumul II - Focurile, pe hartie filigranata. Cartea necesita lipire. Roman cinematografic, roman al gloatei, dupa cum il numea criticul roman G. Calinescu, Rascoala este una dintre capodoperele literaturii romane interbelice. Rebreanu s-a inspirat dintr-un eveniment real al istoriei noastre antebelice, si anume Rascoala taranilor din 1907. Volumele cuprind: Luminile, Focul, Rasaritul, Pamanturile, Flamanzii, Sangele, Friguri, Vestitorii, Scanteia, Flacarile, Petre Petre si Apusul.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Rascoala Vol.I (Socec)

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Liviu Rebreanu
Editura Socec
Limba romana
Numar pagini 296
Stare satisfacatoare