Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Raspunderea juridica in domeniul prelevarii si transplantului in dreptul roman

Multă vreme dreptul nu a fost interesat de corpul uman, de vreme ce omul era privit ca titular de drepturi şi obligaţii, ca o abstracţiune juridică, iar existenţa sa biologică era ignorată. Evoluţia vieţii sociale şi progresele uluitoare ale biologiei şi medicinii au determinat însă transformări profunde, iar corpul uman a început să fie apreciat şi ca o sursă de utilităţi personale şi sociale care reclamă reglementare.
Posibilitatea prelevării unor ţesuturi şi organe umane în scopul realizării de transplanturi a determinat necesitatea clarificării drepturilor pe care persoana fizică le poate avea asupra propriului corp. Monografia de faţă aduce în discuţie principalele probleme care privesc importanta temă investigată şi pune în discuţie specificitatea răspunderii juridice în domeniul prelevării şi transplantului de organe, ţesuturi şi celule de origine umană. 

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Raspunderea juridica in domeniul prelevarii si transplantului in dreptul roman

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Sevastian Cercel Horia Diaconescu
Editura Universul Juridic
Limba romana
Numar pagini 296
Stare excelenta