Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Razboiul pentru Independenta in viziune populara
Razboiul pentru Independenta in viziune populara este o antologie ingrijita si prefatata de Aurelian I. Popescu, profesor universitar si folclorist roman. Din lucrarile lui Popescu pot fi amintite: Cantece vechi din Oltenia (1967); Cantece batranesti din Oltenia, Cantece de pe Jiu (1971); Cantece din Gorj (1973); Ideea de unitate nationala in viziunea populara (1980) sau Ideea de libertate si dreptate in cantecul popular - aparuta in anul 1988.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Razboiul pentru Independenta in viziune populara

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Aurelian I. Popescu
An publicare 1976
Editura Scrisul Romanesc
Limba romana
Numar pagini 267
Stare buna