Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Religie (cultul ortodox). Manual pentru clasa a XI-a
Religie (cultul ortodox). Manual pentru clasa a XI-a - utila invatamantului liceal si scolilor de arte si meserii. Educatia religioasa constituie un aspect important al spectrului misunii Bisericii in lume. Activitatea invatatoreasca a Bisericii a fost randuita de Insusi Mantuitorul Hristos, pentru ca oamenii sa cunoasca voia Lui si sa o implineasca.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Religie (cultul ortodox). Manual pentru clasa a XI-a

  • 23.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Vasile Timis Gligor Hagau Dana Ciacoi
An publicare 2004
Editura Dacia
Limba romana
Numar pagini 188
Stare foarte buna