Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Respiratia mortii
Moartea este intotdeauna prezenta intr-un laborator de chimie, numai ca, daca poti s-o pui in umbra, uiti de prezenta ei. De fapt, sta ascunsa acolo, in flacoanele mici, maronii, sau sub forma de cristale asemanatoare cu cele de sare si simpla atingere duce la moarte, se afla in "bomboanele" de acizi, din care o singura picatura desfigureaza sau orbeste; in buteliile de gaz comprimat - care explodeaza la cea mai mica gresala de manipulare. Cea mai mica neatentie si moartea isi infasca prada.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Respiratia mortii

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Isaac Asimov
Editura Andante
Limba romana
Numar pagini 157
Stare foarte buna