Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Revenirea in Europa
Revenirea in Europa - idei si controverse romanesti 1990-1995, o antologie si prefata de Adrian Marino. Revenirea in Europa trebuie inteleasa, exclusiv, in sensul reafirmarii energice (si uneori polemice) a adeziunii si a integrarii tarii si culturii noastre in sistemul institutiilor si al valorilor europene. Pe toate planurile. O asumare deschisa a ideii eropene, dupa decenii de izolare totalitara si de virulenta propaganda antioccidentala.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Revenirea in Europa

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Adrian Marino
An publicare 1996
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 443
Stare buna