Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Rodia de aur
Rodia de aur este un volum de versuri de C. A. Munteanu, cu o coperta si ilustratii alb-negru realizate de Dana Marinescu. Din cuprins: Cantec bradului, Rapsodie, Preludiul furtunii, Prometeu, Sunet de arama, Tenacitate, Noapte de tabara, Plecarea cocorului, Urne stravechi.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Rodia de aur

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor C. A. Munteanu
An publicare 1973
Editura Ion Creanga
Limba romana
Numar pagini 73
Stare buna