Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Roma (Mari civilizatii)

Lucrarea lui Jean Noel Robert, Roma (Mari civilizatii), invita la discernamant cultural si social, la nuantari tematice, evitand capcana globalizarii romane, atat de frecvent intalnite, neinspirat schematizante si nivelatoare pentru o evolutie statala intinsa de-a lungul a douasprezece secole, in care schimbarile au afectat istoria, morala, contextul material si spiritual. O traducere de Simona Ceausu.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Roma (Mari civilizatii)

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Jean Noel Robert
An publicare 2002
Editura BIC ALL
Limba romana
Numar pagini 306
Stare buna