Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sa ascultam de Invatatorul cel Mare
Sa ascultam de Invatatorul cel Mare, o carte publicata in engleza in 1871 si in limba romana in anul 1988. Bogat ilustrata. Din sumar: Acela, care a facut totul, Isus, Invatatorul cel Mare, Un aproape bun, Acesta este Fiul meu, Dumnezeu are un nume, Ascultarea te ocroteste, Isus ne invata sa ne rugam, Ispitit de Diavol, Sclavul nemilos.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sa ascultam de Invatatorul cel Mare

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Editura Watch Tower Bible
Limba romana
Numar pagini 190
Stare foarte buna