Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sanatate prin seminte, legume si fructe

Sanatate prin seminte, legume si fructe - Pledoarie pentru viata lunga, carte scrisa de Ovidiu Bojor, Catrinel Perianu face parte din seria Sanatate pentru toti, nr.1. Din sumar: Componentele de baza ale alimentelor, Sisteme de dieta traditionale, Recomandari pentru obtinerea unor preparate din fructe, legume si seminte, Principalele fructe din alimentatie, Principalele legume, seminte si cereale din alimentatie.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sanatate prin seminte, legume si fructe

  • 20.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ovidiu Bojor Catrinel Perianu
An publicare 2005
Editura Fiat Lux
Limba romana
Numar pagini 221
Stare foarte buna