Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Schimbul de locuinte
Lucrarea Schimbul de locuinte, intocmita de Dumitru Lupulescu, face parte din colectia Biblioteca Juridica a Cetateanului. Din cuprinsul cartii: Natura juridica a schimbului de locuinte, Caracterele schimbului de locuinte, Reglementarea legala, Consimtamantul membrilor de familie, Procedura in cazul schimburilor de locuinte, Nulitatea si efectele schimbului de locuinte, Schiombul de locuinte obligatoriu.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Schimbul de locuinte

  • 6.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dumitru Lupulescu
An publicare 1978
Colectie Biblioteca Juridica a Cetateanului
Editura Stiintifica si Enciclopedica
Limba romana
Numar pagini 132
Stare satisfacatoare