Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Scriitori straini (George Calinescu)

In domeniu vast, multiform si cu atatea ascunzisuri ale cunoasterii spirituale, George Calinescu explorase, in cursul lungii si sistematicei lecturi, arta, istoria, filozofia, literatura universala, mergand intotdeauna la izvoare si evitand orice informatie de a doua mana, ajutat fiind de o mare putere de munca.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Scriitori straini (George Calinescu)

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor George Calinescu
An publicare 1967
Editura pentru literatura universala
Limba romana
Numar pagini 829
Stare foarte buna