Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Scripturile grecesti crestine. Traducerea lumii noi

Scripturile grecesti crestine. Traducerea lumii noi este un volum ce a aparut mai intai in limba engleza in anul 1950, pentru ca ulerior sa fie revizuita si inclusa in traducerea integrala a Bibliei. Traducere lumii noi s-a folosit in principal de renumitul text grecesc al lui Westcott si Hort, care concorda cu cele mai vechi manuscrise grecesti.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Scripturile grecesti crestine. Traducerea lumii noi

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2000
Editura Watch Tower Bible
Limba romana
Numar pagini 447
Stare foarte buna