Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Scurta observatie asupra sintaxei frazei (cu dedicatie)
Lucrarea Scurta observatie asupra sintaxei frazei (cu dedicatie), de Mirela Belea, contine dedicatia autoarei. Fraza este unitatea sintactica de sine statatoare, alcatuita din doua sau mia multe propozitii. Dupa rolul lor in fraza propozitiile sunt de doua feluri: principale, cand sunt de sine statatoare si secundare sau subordonate, cand depind de alte propozitii din fraza.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Scurta observatie asupra sintaxei frazei (cu dedicatie)

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mirela Belea
An publicare 2005
Editura Rocriss
Limba romana
Numar pagini 155
Stare foarte buna