Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sept cochons sauvages
Sept cochons sauvages, un livre pour les enfants par Helme Heine, en contenant 11 histoires comme si, racontees comme ca - onze histoires d'animaux et de quelques hommes, touchants, balourds et tellement farceurs. Onze histoires loufoques, tendres et tellement droles Traduction de l'allemand par Jean Launay.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sept cochons sauvages

  • 27.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Helme Heine
An publicare 1986
Editura Gallimard
Limba franceza
Numar pagini 48
Stare foarte buna