Vezi cos Comanda
-40% Sfintii Apostoli Petru si Pavel - ocrotitorii penitenciarelor
Cartea Sfintii Apostoli Petru si Pavel - ocrotitorii penitenciarelor este tiparita cu Binecuvantarea IPS Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Cuprinde Rugaciuni incepatoare, Psalmul 50, Simbolul credintei, Rugaciunea de Duminica, Rugaciunea Sfantulu Efrem Sirul, Canonul de pocainta catre Domnul Nostru, Rugaciunea de joi, Rugaciunea sotilor, Rugaciune inainte de somn si altele.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sfintii Apostoli Petru si Pavel - ocrotitorii penitenciarelor

  • 11.00Lei
  • 6.60Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


An publicare 1994
Editura Romfel
Limba romana
Numar pagini 95
Stare foarte buna