Vezi cos Comanda
-30% Singurul secret

Tragedii si dragoste intr-un roman cu intriga bogata, coerent expusa, privitor la o numeroasa familie de religie ebraica, prigonita din Anglia in preajma celui de-al doilea razboi mondial. Copii pe atunci, vlastarii acestei familii isi fac un nou rost in America, fara, insa, sa uite trecutul sumbru, care a reusit sa-si puna pecetea si asupra lor. O lectura placuta, o carte interesanta despre un destin ce a marcat vietile multor oameni.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Singurul secret

  • 19.00Lei
  • 13.30Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Jacqueline Briskin
Colectie Seria bestsellerurile ultimului deceniu
Editura Orizonturi
Limba romana
Numar pagini 560
Stare foarte buna