Vezi cos Comanda
-30% Sintaxa propozitiei - Texte si analize
Lucrarea a fost elaborata din dorinta de a pune la dispozitie studentilor de la facultatile de filologie precum si a profesorilor de limba romana ,un bogat si variat material care sa completeze ai sa ilstreze practic probleme legate de partile de propozitie.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sintaxa propozitiei - Texte si analize

  • 12.90Lei
  • 9.03Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Valeria Botis Ioan Comanescu
Colectie Studii de limba si stil
Editura Facla
Limba romana
Numar pagini 149
Stare foarte buna