Vezi cos Comanda
-80% Stoc epuizat Sinteze, perspective, opinii (din gandirea romaneasca despre arta)
Lucrarea Sinteze, perspective, opinii (din gandirea romaneasca despre arta) este o antologie de Amelia Pavel, cuvant inainte de Amelia Pavel. Propunerea antologica de fata pleaca de la o incursiune metodologica in intenita ei, cu scopul de a culege dintr-un numar de rezultate teoretice ale experientei traite a artei, cateva elemente de permanenta in gandirea artistica romaneasca si cateva din conceptele active care au decis mersul, destinele acestei gandiri si refelctarea ei in practica artei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sinteze, perspective, opinii (din gandirea romaneasca despre arta)

  • 24.00Lei
  • 4.80Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1980
Editura Meridiane
Limba romana
Numar pagini 274
Stare buna