Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sisteme expert - Teorie si aplicatii

Din cuprinsul lucrarii Sisteme expert - teorie si aplicatii, carte de Dorin Zaharie, Pavel Nastase si Felicia Albescu: Functionarea sistemelor expert bazate pe reguli de productie; Structura si obiectivele sistemelor expert; Metode de reprezentare a cunostintelor; Limbajul de programare Turbo Prolog; Generatorul de sisteme expert VP-Expert.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sisteme expert - Teorie si aplicatii

  • 42.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dorin Zaharie Pavel Nastase si Felicia Albescu
An publicare 1999
Editura Dual Tech
Limba romana
Numar pagini 410
Stare foarte buna