Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sistemul complet de autovindecare

Sistemul complet de autovindecare - exercitii daoiste interne: Creatorul acestui sistem de miscari este Imparatul Galben, unul din parintii daoismului, stiinta si filosofia vietii si longevitatii. Exercitiile urmaresc dobandirea unei vieti fericite, sanatoase si indelungate, prin utilizarea miscarilor mentale si fizice, pentru a preveni si indrepta orice afectiune, a suprima procesul de imbatranire si a asigura buna functionare a trupului. Exercitiile Interne au o istorie de succes ce dateaza de 6000 de ani. Ele vindeca si energizeaza organele interne, cheile tineretii, imunitatii si sanatatii adevarate prin calm, precizie, naturalete si concentrare interioara. Ele pun accent pe acele miscari pe care trupul le poate realiza in mod natural.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sistemul complet de autovindecare

  • 32.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Stephen T. Chang
An publicare 1994
Editura Rom Direct Impex
Limba romana
Numar pagini 176
Stare foarte buna