Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane (cu dedicatie)
Cartea Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane (cu dedicatie), o lucrare de Elvira Ecaterina Ivanescu, ce contine dedicatia autoarei. Maria Timus, Eleonora Stratilescu, Alexandrina Gr. Cantacuzino, Zoe Gr. Ramniceanu, Maria I. Glogoveanu, Elena Odobescu, Sultana Miclescu, Irina Butculescu, Anastasia Gr. Philippescu, Esmeralda Manu, Elena Seulescu, Zoe Mandrea, Elisabeta (Zeta) Manu, Zoe Rosetti Balanescu, au intemeiat Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane a desfasurat numeroase activitati educative, culturale, religioase si sociale mai bine de 38 ani.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Societatea Ortodoxa Nationala a Femeilor Romane (cu dedicatie)

  • 101.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Elvira Ecaterina Ivanescu
An publicare 2001
Editura Universitaria
Limba romana
Numar pagini 408
Stare foarte buna