Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sociologia varstei a treia
Traila Cernescu, autorul lucrarii de fata, Sociologia varstei a treia, este cercetator in cadrul Laboratorului de Sociologie Urbana si coordoneaza lucrari de sociologie urbana, rurala, sociologia serviciilor si comertului,sociologia varstei a treia, detine functia de director adjunct al Centrului de Sociologie Urbana si reginala si este membru in Consiliul Asociatiei Romane de Sociologiei. De asemenea, Cernescu este doctor in sociologie cu tema Locuinta si gospodaria rurala in Romania (secolul XX).
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sociologia varstei a treia

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Traila Cernescu
An publicare 2004
Editura Beladi
Limba romana
Numar pagini 155
Stare foarte buna