Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sociologie (Constantin Schifirnet, cu dedicatie)
Lucrarea de fata, Sociologie (Constantin Schifirnet, cu dedicatie) contine dedicatia autorului, Prof. Constantin Schifirnet. Editia a treia, revazuta si adaugita, un curs ce isi propune transmiterea cunostintelor despre principalele notiuni si conceptii sociologice, deprinderea cu lectura, critica si analiza lucrarilor sociologice, familiarizarea cu limbajul sociologic, pregatirea studentilor pentru cunoasterea si intelegerea realitatii sociale.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sociologie (Constantin Schifirnet, cu dedicatie)

  • 45.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Schifirnet
An publicare 2004
Editura Comunicare.ro
Limba romana
Numar pagini 253
Stare foarte buna