Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Sociologie generala (Dumitru Otovescu)
Lucrarea Sociologie generala (Dumitru Otovescu) - editia a III-a - se axeaza pe problemele fundamentale ale gandirii sociologice din perioada contemporana. In acelasi timp, aceasta cuprinde si o selec?ie de texte din opera unor sociologi reprezentativi, europeni si americani. Sociologia constituie o modalitate specifica de cunoastere sistematica si unitara a societatii omenesti. Ea studiaza metodic faptele, fenomenele, schimbarile si procesele sociale, grupurile si colectivitatile de oameni, comportamentul acestora, relatiile interumane si institutiile, din punct de vedere al ansamblului social.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sociologie generala (Dumitru Otovescu)

  • 60.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dumitru Otovescu
An publicare 2006
Editura Beladi
Limba romana
Numar pagini 481
Stare foarte buna