Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Spirala tacerii. Opinia publica - invelisul nostru social
Cartea scrisa de Elisabeth Noelle Neumann, Spirala tacerii, porneste de la o literatura vasta pentru a elabora teoretic conceptul de opinie publica, formuleaza concluzii patrunzatoare cu privire la rolul mass media si aplica aceasta teorie novatoare la procesele electorale. Volumul, aparut initial in anul 1980, este actualizat la nivelul anului 2001 si imbogatit cu numeroase exemple si studii noi, rod al muncii de cercetare intreprinse de autoare in ultimii ani si este, probabil, una dintre cele mai importante lucrari in domeniu din ultimele decenii. Pornind de la numeroase studii de caz, de la analiza operei unor autori clasici precum Locke, Rousseau sau Tocqueville ori de la cercetarile antropologice asupra comunitatilor tribale din Africa si Oceania, Neumann articuleaza o explicatie cuprinzatoare a fenomenelor de conformitate sociala, intr-o carte care a consacrat-o in rindul celor mai importanti sociologi si teoreticieni ai comunicarii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Spirala tacerii. Opinia publica - invelisul nostru social

  • 48.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Elisabeth Noelle Neumann
An publicare 2004
Editura Comunicare.ro
Limba romana
Numar pagini 371
Stare foarte buna