Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Caiet de lucrari aplicative de statistica

Caiet de lucrari aplicative de statistica pentru studentii Facultatii de Finante-Contabilitate: Sistematizarea, prelucrarea si prezentarea informatiei statistice, Metode statistice de analiza a seriilor de repartitie, Cercetarea statistica prin sondaj, Analiza statistica a seriilor interdependente, Indicatori si metode de analiza seriilor cronologice.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Caiet de lucrari aplicative de statistica

  • 7.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor D. Porojan P. Wagner
An publicare 1987
Limba romana
Numar pagini 256
Stare foarte buna