Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Curs de prognoza
Din sumarul lucrarii Curs de prognoza, elaborata de un colectiv de autori din care Mihai Botez, G. L. Diaconescu, Paul Dimitriu: Aparitia cercetarilor previzionale, Prognoza marxista, Metoda extrapolarii, Rolul metodologiei in elaborarea prognozelor, Integrarea metodelor, Metoda Delphi, Metoda arborilor de pertinenta, Structura viitorului si dinamica sistemelor, Curente si tendinte in gandirea previzionala nemarxista.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Curs de prognoza

  • 36.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihai Botez G. L. Diaconescu Paul Dimitriu
Editura C.I.D.S.P.
Limba romana
Numar pagini 454
Stare foarte buna