Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Recensamantul populatiei si al locuintelor 18 martie 2002 Vol.I+II
Recensamantul populatiei si al locuintelor 18 martie 2002 Vol.I+II - volume format foarte mare, Vol.I - Populatie-structura demografica, Vol.II - Populatie-structura social-economica. Recensamantul din 2002, al zecelea organizat pe principii moderne in tara noastra, ne situeaza in acest domeniu in randurile statelor avansate ale Europei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Recensamantul populatiei si al locuintelor 18 martie 2002 Vol.I+II

  • 100.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2003
Editura Institutul National de Statistica
Limba romana
Numar pagini 1022; 753
Stare foarte buna