Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Studii critice Vol.I (I. Gherea)
Atentie, cartea Studii critice Vol.I (I. Gherea) nu are cotor si necesita relegare! Editiunea a 5-a, cu un portret al autorului, aparuta sub ingrijirea dlui.Barbu Lazareanu. Traducerea catorva din citatele cuprinse in notele volumului a fost revizuita de scriitorul Ioan D. Gherea, fiul lui C. D. Gherea. Din cuprins: Asupra criticei metafisice si celei stiintifice, Personalitate si morala in arta, Ceva desore clasicism si romantism, Faclia de Pasti si Napasta, Stefan Hudici.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Studii critice Vol.I (I. Gherea)

  • 38.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor I. Gherea
Editura Alcalay
Limba romana
Numar pagini 348
Stare satisfacatoare