Vezi cos Comanda

Sudarea cu arc electric - Ghid pentru autoinstruirea sudorilor. Din sumar: Sudarea metalelor; Imbinarea sudata; Arcul electric de sudare; Sudarea orizontala cap la cap; Sudarea sub strat de flux; Efecte termice la sudare; Alegeerea electozilor pentru sudare; Sudarea cu plasma; Defectele imbinarilor sudate.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Sudarea cu arc electric

  • 30.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor V. Berinde si I. Anghel
An publicare 1982
Editura Tehnica
Limba Romana
Numar pagini 220
Stare Foarte buna