Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Teme de calcul diferential
Teme de calcul diferential este o lucrare elaborata de Maria Predoi, Dana Constantinescu, care se adreseaza celor ce doresc sa-si insuseasca si sa aprofundeze cunoastintele de analiza matematica. Din sumarul cartii: Relatii binare, Multimi de numere, Spatii topologice, Functii implicite, Siruri si serii de functii reale, Continuitate, Formula lui Taylor - aplicatii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Teme de calcul diferential

  • 38.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Maria Predoi Dana Constantinescu
An publicare 2003
Editura Sitech
Limba romana
Numar pagini 242
Stare buna