Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Teorii sociologice contemporane Vol.I - Un secol de sociologie romaneasca
Teorii sociologice contemporane Vol.I - Un secol de sociologie romaneasca este o lucrare elaborata de Prof.Ilie Badescu, Dan Dungaciu, Dumitru Otovescu. Cultura romana si-a facut datoria in fata omenirii in acest secol devastat de razboaie si sisteme totalitare. Personalitati romanesti de mare forta au preschimbat cenusa holocaustului culturii romane in cenusa din urna altarului creatiei romanesti.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Teorii sociologice contemporane Vol.I - Un secol de sociologie romaneasca

  • 33.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ilie Badescu Dan Dungaciu Dumitru Otovescu
An publicare 1999
Editura Beladi
Limba romana
Numar pagini 237
Stare foarte buna