Vezi cos Comanda
-30% Testamentul incasului
Oameni albi şi oameni roşii, eroi şi bandiţi, străini cruzi sau stângaci, împrejurări dramatice, comori ascunse, lupte pe viaţă şi pe moarte, prietenii devotate, răzbunări şi urmăriri, iată doar câteva dintre atributele prin care Karl May (pe numele său adevărat Karl Nohenthal, 1842-1912) a devenit unul dintre cei mai citiţi scriitori din lume, volumele sale fiind traduse în 28 de limbi şi vândute în peste 80 de milioane de exemplare. Cu acelaşi nedezminţit talent din romanele despre indienii din America de Nord, ne poartă acum prin lumea exotică a indienilor din America de Sud, suita întâmplărilor neprevăzute, a situaţiilor critice sau de un umor irezistibil, asigurându-i şi romanului de faţă o lectură pasionantă şi plăcută.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Testamentul incasului

  • 12.90Lei
  • 9.00Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Karl May
Colectie Juvenalia
Editura Eden
Limba romana
Numar pagini 379
Stare foarte buna