Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Teste grila drept penal si procedura penala
Lucrarea Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a III-a, elaborata de Mihail Udroiu, cuprinde peste 1.200 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generala si speciala) si procedura penala, integrand ultimele modificari aduse Codului penal prin Legea nr.27/2012 in materia prescriptiei si prin Legea nr.67/2012 privind confiscarea extinsa sau Codului de procedura penala prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.121/2011 in materia judecatii in cazul recunoasterii vinovatiei, precum si prin Legea nr. 28/2012 privind valorificarea bunurilor mobile sechestrate. Cartea Teste grila. Drept penal si procedura penala acopera intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Teste grila drept penal si procedura penala

  • 66.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihail Udroiu
An publicare 2012
Editura Universul Juridic
Limba romana
Numar pagini 406
Stare buna