Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Teste grila. Drept penal si procedura penala

Lucrarea "Teste grila. Drept penal si procedura penala" cuprinde peste 1000 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generală şi specială) şi procedură penală, avându-se în vedere ultimele modificări ale legislaţiei penale şi procesual penale operate prin Legea nr. 202/2010 ("Mica reformă"). La conceperea grilelor au fost avute în vedere tematicile examenelor de admitere la INM, admitere în magistratură sau avocatură, precum şi a concursurilor de promovare a magistraţilor în funcţii de execuţie.
 
De asemenea, sunt ataşate în anexă toate subiectele tip grilă date de-a lungul timpului la examenele de admitere la INM, la examenul de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie, precum şi la concursul de admitere în magistratură organizat pentru candidaţii cu experienţă de 5 ani în profesiile juridice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Teste grila. Drept penal si procedura penala

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihail Udroiu
Colectie Examene
Editura Universul Juridic
Limba romana
Numar pagini 608
Stare foarte buna