Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Teste grila drept penal si procedura penala (2014)

Teste grila drept penal si procedura penala (2014), de Mihail Udroiu, editia a V-a, revazuta si adaugita. Contine: aplicarea legii penale, Pluralitatea de infractiuni, Cauze justificative si de neimputabilitate, Minoritatea, Infractiunea, Raspunderea penala, Infractiunile de fals, Individualizarea pedepselor, Stramutarea, Prinipiile si limitele procesului penal, Competenta, Camera preliminara, Urmarirea penala, Judecata, Proceduri speciale.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Teste grila drept penal si procedura penala (2014)

  • 95.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihail Udroiu
An publicare 2014
Editura Universul Juridic
Limba romana
Numar pagini 403
Stare foarte buna