Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Textes latins (Cornelius Nepos)
Le texte de cette edition de Textes latins (Cornelius Nepos) a ete etabli a l'aide de l'apparat critique de Halm et des editions procurees par E. Winstedt et O. Wagner. Si la destination de ce livre ce comportait pas un etalage insdiscret d'erudition philologique, il a semble aussi qu'elle autorisait quelques suppressions dans l'oeuvre de Nepos.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Textes latins (Cornelius Nepos)

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cornelius Nepos
An publicare 1923
Editura Librairie Hachette
Limba latina
Numar pagini 243
Stare foarte buna