Vezi cos Comanda
Stoc epuizat The Oxford ABC Picture Dictionary
The Oxford ABC Picture Dictionary is a book with rhymes by Roger McGough, compiled by Dee Reid and illusrated by Debi Gliori. It is an alphabet book, a picture dictionary and a picture-puzzle book all in one. It illustrates over 200 words together with delightful new alphabet rhymes. For children 3+.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

The Oxford ABC Picture Dictionary

  • 32.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Roger McGough Dee Reid
An publicare 1992
Editura Oxford University Press
Limba engleza
Numar pagini 46
Stare foarte buna