Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Torturat pentru Hristos
Torturat pentru Hristos este o carte si un film american despre viata pastorului Richard Wurmbrand si ororile comunismului din Romania. Din cauza convingerilor si a activitatii sale misionare, Wurmbrand a executat peste 14 ani de puscarie, intre 1948 si1964. Nascut in anul 1909 intr-o familie de evrei din Bucuresti, Wurmbrand a fost atras de comunism in adolescenta, dar s-a convertit la crestinism si a devenit predicator inainte de a implini varsta de 30 de ani.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Torturat pentru Hristos

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Richard Wurmbrand
An publicare 2007
Editura Forumul Civic Crestin
Limba romana
Numar pagini 139
Stare foarte buna