Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Traieste cum iti doresti
Cartea lui John Fuhrman, Traieste cum iti doresti! Cum sa creati bunastare si sa traiti viata pe care v-o doriti, reprezinta inceputul unei aventuri. Indrazniti sa va autodepasiti! Fuhrman ne pune la dispozi?ie o vasta experienta in dezvoltarea afacerilor si cresterea vanzarilor, indemnandu-ne sa ne infrangem teama de necunoscut si sa pornim increzatori pe calea succesului, deoarece visul de a avea tot ce iti doresti nu mai este pentru nimeni imaginea incerta a unui viitor posibil, ci un drum sigur spre implinirea aspiratiilor. Cartea se citeste asemenea unui ghid al intreprinzatorului care isi pune in slujba reusitei propriul sau potential inca nedescoperit, nemaifiind nevoie decat de vointa si un control echilibrat asupra propriilor actiuni. In romaneste de Ioana Banner.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Traieste cum iti doresti

  • 32.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor John Fuhrman
An publicare 2006
Editura Curtea Veche
Limba romana
Numar pagini 159
Stare foarte buna