Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Trampeador

Cartea Trampeador prezinta peripetiile unei calatorii neobisnuite - un fel de expeditie de vanatoare in doi. Actiunea se desfasoara intr-un tinut indepartat, cu peisaj putin influentat de om, si inca invaluit in umbrele unui trecut eroic si dureros, care se cunoaste de mult in geografia lumii sub numele de Patagonia..

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Trampeador

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Antonio Arletti
An publicare 1967
Editura Stiintifica
Limba romana
Numar pagini 187
Stare foarte buna