Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Treapta cu treapta la examenul de capacitate (2002)
Lucrarea Treapta cu treapta la examenul de capacitate (2002) se adreseaza elevilor ce doresc sa isi consolideze cunostintele de matematica in vederea absolvirii cu succes a invatamantului obligatoriu si a admiterii in invatamantul liceal. Cartea este un instrument individual util de invatare, fapt sustinut prin urmatoarele argumente: Notiunile, algoritmii de calcul si metodele de rezolvare a problemelor sunt prezentate structurat, urmarind sistematic atingerea standardelor curriculare de performanta prevazute in programa scolara si in programa pentru testarea nationala la disciplina matematica, Temele pentru testarea nationala sunt organizate intr-o succesiune usor de parcurs, ce faciliteaza intelegerea si reamintirea notiunilor studiate in clasele V-VIII, Cele peste 500 de exercitii sunt structurate pe 2 niveluri de pregatire: minim si mediu, oferind si un suport solid si elemente de baza pentru avansarea in probleme mai dificile sau pentru a pregati participarea la alte concursuri nationale, Autoevaluarea se realizeaza prin cele 38 de teste situate pe parcursul lucrarii, dupa fiecare tema recapitulata si, nu in ultimul rand, Antrenarea suplimentara pentru examenul de capacitate se face prin rezolvarea celor 39 de teste de sinteza.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Treapta cu treapta la examenul de capacitate (2002)

  • 18.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihaela Singer Marius Modoiu Gabriela Marinescu
An publicare 2002
Editura Sigma
Limba romana
Numar pagini 263
Stare buna