Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi (Camil Petrescu, 1989)
Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi (Camil Petrescu, 1989) este o carte in colectia Patrimoniu. Romanul de fata a fost publicat prima oara in anul 1930 si este structurat in 2 parti. La aparitie, romanul lui Petrescu a surprins critica prin caracterul lui aparent neunitar. O poveste clasica de dragoste si un jurnal de razboi, greu de legat intre ele. Persoana intai a naratiunii nu parea suficienta pentru a fi citite impreuna si mai era ceva, impresia, nu chiar usor de formulat, ca nici gelozia, nici razboiul nu aveau infatisarea cunoscuta din alte romane ale vremii.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi (Camil Petrescu, 1989)

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Camil Petrescu
An publicare 1989
Colectie Patrimoniu
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 367
Stare buna