Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Un muzeu in labirint. Istorie subiectiva a autoportretului

Un muzeu in labirint. Istorie subiectiva a autoportretului, o carte de Octavian Paler. Din sumar: Nimic despre Bosch, Calomniatul Narcis, Calcaiul lui Ahile, Semnul lui Rembrandt, Napoleon si tigrul, Destin si lehenda, Buna ziua, domnule Courbet, Vanatorul de corbi, Pictura care musca, Forma zero a picturii, Cap si pajura. Cartea lui Paler ne ofera, dupa spusele sale, o istorie subiectiva a autoportretului, de la primul om care si-a vazut chipul reflectat in apa pina la artisti contemporani. Cautind esenta umana in adincul pinzelor, autorul face un studiu al naturilor creatoare, in incercarea de a intelege temperamentul artistic, felul in care acesta este transpus in linie si culoare si ajunge sa determine destinul pictorului.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Un muzeu in labirint. Istorie subiectiva a autoportretului

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Octavian Paler
An publicare 1986
Editura Cartea Romaneasca
Limba romana
Numar pagini 334
Stare foarte buna