Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Unui om cu totul deosebit - sotul meu
Unui om cu totul deosebit - sotul meu, o carte de Helen Exley, ce contine cuvinte minunate dedicate celui cu care doriti sa imbatraniti impreuna, celui care, oricare ar fi fost incercarile vietii, v-a fost alaturi, cu fapta si cu vorba. Din sumar: Casatoria din iubire; Noi doi; Pentru viata; Esti totul; Ce este un sot?; N-am ce sa fac; Nebuna de dragoste; Amanti - pe veci; Fara tine; As face orice; Legati unul de celalalt; Sotul meu drag si iubitor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Unui om cu totul deosebit - sotul meu

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Helen Exley
An publicare 2002
Editura Allfa
Limba romana
Numar pagini 30
Stare buna