Vezi cos Comanda
-70% Stoc epuizat Urgente medicale - notiuni practice
Urgente medicale - notiuni practice este o lucrare elaborata de Aurelia Enescu, Maria Homeag, Adriana Turculeanu. Din sumar: Hemoptizia, Insufiecienta respiratorie acuta, Sughitul, Urgente hipertensive, Colica renala, Coma diabetica, Retentia acuta de urina,Edemul pulmonar acut, Pneumonii acute severe, Abdomenul acut medical.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Urgente medicale - notiuni practice

  • 45.00Lei
  • 13.50Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Aurelia Enescu Maria Homeag Adriana Turculeanu
An publicare 2004
Editura Medicala Universitara
Limba romana
Numar pagini 160
Stare foarte buna