Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Utilajul si tehnologia meseriei. Constructii de masini. Manual pentru clasa a XI-a
Utilajul si tehnologia meseriei. Constructii de masini. Manual pentru clasa a XI-a, licee indistriale cu profil de mecanica (meseria lacatus constructii de masini), o carte de Ion Moraru, Vasile Marginean, Tania Oghina. Din cuprins: Masini de ascutit scule, Procedee de reconditionare, Masini speciale de finisat, Reglarea masinilor-unelte, Reconditionarea arborilor cotiti, Strunguri automate, Probe de mers in gol, Masini de alezat si rectificat.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Utilajul si tehnologia meseriei. Constructii de masini. Manual pentru clasa a XI-a

  • 22.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Moraru Vasile Marginean Tania Oghina
An publicare 1997
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 112
Stare foarte buna